Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Proprietate Corbeanca Laguna albastra lac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1250000 €
Out Of stock
Localitate
Voluntari
Tip
Nespecificat
Stadiu constructie
Nespecificat/Altul
Descriere
Va prezentam o proprietate exceptionala, unicat, cu o arhitectura impunatoare, in stil neoromanesc, cu accente brancovenesti, și finisaje de lux situată in zona de nord a capitalei, pe malul lacului din vecinătatea străzii Laguna Albastra, considerata una din cele mai bune zone rezidentiale din Corbeanca, intr-un cadru natural de exceptie, cu vedere panoramica la lac si la padure.

Imobilul este structurat pe P+1+M, are aproximativ 400 mp utili si 1200 mp de teren aferent la care se mai poate adauga încă o suprafata de aproximativ 750 mp aflată in continuarea acestuia către malul lacului.

Imobilul este situat pe malul lacului, pe o colina, astfel având o privelistea de 360 grade, exceptionala atât catre lac cât și către padure.

In casa se intra prin usa din lemn masiv in zona de vestibul, unde regasim un dressing generos, dispus pe ambele laturi ale intrarii iar apoi se afla o usa dubla cu geamuri de cristal, comandata special din Italia și se intra intr- un living extrem de spatios ,de 64mp, care gazduieste o zona de recreere cu canapea si fotolii, un semineu pe lemne construit din travertin masiv, pianul si zona de dinning, cu mobilier din lemn masiv, sculptat manual si o baie destinată oaspeților.


Terasa exterioara de la parter realizată in stil original Neo românesc in suprafata de 75 mp reprezinta o piesa de arhitectura in sine, prevăzută cu sistem de închidere cu geamuri culisante pentru anotimpul rece, zona de luat masa , zona de relaxare și un bar exterior.

La mansarda regasim un dormitor sau camera de zi de 35 mp, acest spatiu putand fi folosit ca birou sau dormitor, doua birouri in suprafata de 15 mp, respectiv 21 mp, o camera destinată activităților casnice (ex călcatorie) si o baie cu cada. Suplimentar avem spații de depozitare in suprafata de 32 mp.

Mansarda este izolata cu spuma poliuretanică aplicabila prin pulverizare iar la exterior imobilul este placată cu vata minerală, ceea creste semnificativ eficientă energetica a clădirii.

Fiecare camera are incalzire in pardoseala și termostat de ambient pentru reglarea temperaturii dorite, jaluzele electrice si aparat de aer conditionat.

Imobilul are supraveghere video exterioara si senzori de alarma la interior in fiecare camera.

In bucatarie imobilul are apa potabilă prin realizarea unei instalații specifice si montarea unui filtru de apa cu osmoza inversa.

FINISAJE

Podele: Parchet, travertin, Marmura
Usi interior: Lemn masiv
Izolatii termice: Exterior și interior la mansarda
Pereti: marmura, travertin, vopsea lavabila,
Ferestre cu geam termopan
Jaluzele: Verticale, electrice
Usa intrare: Lemn

DOTĂRI

Alte spatii utile: Crama, Spatiu depozitare, Dressing, Anexe, magazie in curte
Bucatarie: mobilata și complet utilata
Diverse: Jacuzzi, Scara interioara, Semineu, Sistem de alarma
Dotari imobil: Curte, Gradina, Piscina exterioara, barbecue,
Mobilat: Partial

ALTE DETALII ZONĂ

Amenajare strazi: Asfaltate
Iluminat stradal

CERTIFICAT ENERGETIC

Clasa energetică: A

SPECIFICAȚII

ID Anunț: X2L3010B1Actualizat în 25.04.2024
Nr. camere:7
Suprafaţă utilă:501 mp
Suprafaţă construită
(Amprentă la sol):284 mp
Suprafaţă desfăşurată:600 mp
Nr. bucătării:1
Nr. băi:5
Nr. terase:2
Suprafaţă terase:200 mp
Suprafaţă teren:1900 mp
Nr. fronturi:1
Front stradal:22 m
Învelitoare acoperiş:Tabla
An construcţie:2021
Structură rezistenţă:beton
Regim înălţime:P+1E+M
Nr. locuri parcare:5 – Incluse în preț
Trimite mesaj
Din Gura in Gura